Volg ons

Tweede Divisie

John Blok gaat op voor 17e seizoen bij Scheveningen

John Blok gaat op voor 17e seizoen bij Scheveningen

John Blok zal ook volgend seizoen op de bank zitten bij Scheveningen. De oefenmeester verlengde zijn contract op Houtrust en gaat zodoende volgend jaar op voor zijn twaalfde seizoen bij Scheveningen.

,,De hoofdtrainer, van jongs af aan al verbonden aan Scheveningen en ook als speler jarenlang een belangrijke pijler in onder meer de periode dat Scheveningen landskampioen werd, gaat na de zomer zijn twaalfde seizoen op rij in als hoofdtrainer. Met zijn eerdere periode meegerekend gaat hij straks zelfs zijn 17e seizoen in als hoofdtrainer, uniek in het topamateurvoetbal van de tegenwoordige tijd”, looft de clubsite van Scheveningen het clubicoon. Blok was tussen de eerste en tweede periode drie seizoenen werkzaam bij Quick Boys en een jaar bij VVSB.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie