maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsJeremy de Graaf: 'Logisch dat er goals van me verwacht worden'

Jeremy de Graaf: ‘Logisch dat er goals van me verwacht worden’

Jeremy de Graaf hoopt de stijgende lijn die hij bij VVOG kende door te trekken bij GVVV. Na een mislukt avontuur bij Cambuur Leeuwarden en Spakenburg is de aanvaller met grote verwachtingen naar Veenendaal gehaald.

Goals
In Harderwijk ontpopte hij zich tot spits die veel scoorde: ,,Ik denk een stuk of vijftig. Die trend wil ik bij GVVV graag doortrekken. Ik ga er in ieder geval mijn stinkende best voor doen. Logisch dat er goals van mij verwacht worden, maar ik kan ook op andere manieren belangrijk voor het team zijn, medespelers in stelling brengen zodat zij kunnen scoren”, stelt De Graaf in De Gelderlander.

Van Meegdenburg
De aanvaller trainde deze zomer met een aantal van zijn nieuwe medespelers vast om fit aan het seizoen te beginnen. De Graaf verheugt zich bovendien op de samenwerking met het fenomeen van Veenendaal, Dennis van Meegdenburg: ,,Hij is nu assistent-trainer. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken. Van hem kan ik natuurlijk een hoop leren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD