Volg ons

Tweede Divisie

Jan Willem Tesselaar ziet alsnog af van overstap naar Rijnsburgse Boys

Jan Willem Tesselaar ziet alsnog af van overstap naar Rijnsburgse Boys

Jan Willem Tesselaar speelt volgend seizoen toch niet voor Rijnsburgse Boys. De 22-jarige aanvaller heeft verzocht zijn getekende contract te ontbinden. De Uien stemden daarmee in.

Tesselaar verkiest bij nader inzien zijn maatschappelijke carrière: ,,Ik liep al stage bij ABN Amro in Amsterdam. Dat beviel zo goed dat mij nu een fulltimebaan is aangeboden in het team dat beleggingsadvies geeft aan vermogende klanten. Daarnaast begin ik volgend seizoen aan een masteropleiding van 18 maanden, waardoor ik op zaterdag beschikbaar moet zijn.” Een terugkeer op topamateurniveau sluit Tesselaar op termijn niet uit. “Mijn maatschappelijke carrière gaat voor. Misschien dat ik nog wel een club dichterbij huis vind die op zondag speelt. Maar op dit moment kan ik niet vol gaan voor de rol van voetballer bij Rijnsburgse Boys. Aan de verplichtingen die dat met zich meebrengt, kan ik niet voldoen. Dat is gewoon lastig nu.”

,,Rijnsburgse Boys wil de maatschappelijke loopbaan van Jan Willem Tesselaar niet in de weg staan,” reageert Gerrit Paauw, bestuurslid technische zaken, op de clubsite. ,,Daarom hebben we in goed overleg met Jan Willem en trainer Henk Wisman besloten om tot ontbinding over te gaan van het contract dat we in december hadden getekend.” E

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie