dinsdag, maart 9, 2021
Home Clubs TEC INTERVIEW | Mike Vreekamp zit met TEC in de verlengde voorbereiding

INTERVIEW | Mike Vreekamp zit met TEC in de verlengde voorbereiding

,,Het zijn de kale feiten,” zegt Mike Vreekamp over de stand op de ranglijst, waarmee hij vooral wil aangeven dat de mensen in Tiel zich vooral nog geen zorgen moeten maken na nul punten uit twee wedstrijden. Daarnaast is een verloren uitwedstrijd bij Katwijk (2-1) ook geen graadmeter voor een ploeg die nog in de steigers staat en zich afgelopen seizoen constant in degradatiegevaar bevond.

- Advertentie -

Moeilijk gemaakt
,,Op voorhand valt ons weinig te verwijten,” vindt ook Mike Vreekamp. ,,Achteraf gezien waren we in de slotfase nog dicht bij een punt op De Krom.” Zo blijkt maar weer dat de ene 2-1 nederlaag de andere niet is. ,,We hebben het Katwijk in eigen huis ontzettend moeilijk gemaakt, dat is iets waar we zeker verder mee kunnen.”

,,We hebben echter de ambitie om in het linkerrijtje te spelen, dus winst is eigenlijk wel nodig om het gat niet te groot te laten worden”

Doorbouwen
Verder kunnen en doorbouwen zijn wel de toverwoorden op sportpark De Lok, waar Mike Vreekamp niet de enige versterking voor dit seizoen was. ,,Eigenlijk is het wel een soort van voordelig dat we allemaal nieuw zijn,” glimlacht hij. ,,Het houdt echter wel in dat we ons nu nog in een verlengde voorbereiding bevinden. In grote lijnen staat het elftal, maar we moeten nog meer automatismen in het spel slijpen.” De tijd die Hans van der Haar en TEC nog voor nodig hebben, wordt ze in de Tweede Divisie echter niet gegund. ,,Iedere wedstrijd is zwaar en we zullen snel punten moeten halen als we niet het hele seizoen achter de feiten aan willen lopen.”

Ambitie
De komende wedstrijd tegen GVVV bestempelt Vreekamp daarom wel als belangrijk, maar nog niet als cruciaal. ,,Er zijn er nog 31 te spelen, dus cruciaal is nog iets te vroeg. We hebben echter de ambitie om in het linkerrijtje te spelen, dus winst is eigenlijk wel nodig om het gat niet te groot te laten worden.” Van zorgen wil Vreekamp dan ook nog niet weten. ,,We hebben in de voorbereiding een aantal goede resultaten neergezet, we hebben voldoende kwaliteit, een positieve spelopvatting en hebben tegen Katwijk laten zien dat we een stijgende lijn te pakken hebben. Geen zorgen dus, wij gaan snel punten pakken,” besluit Vreekamp vol vertrouwen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES