Home Competities Derde Divisie Impens: 'Als je uitspreekt dat je naar de tweede divisie wilt, dan...

Impens: ‘Als je uitspreekt dat je naar de tweede divisie wilt, dan zal er in januari echt iets bij moeten komen’

Hoek lijkt welbeschouwd halverwege het seizoen al kansloos voor het kampioenschap in de Derde Divisie. De Zeeuwse formatie ging bovendien met een kater de winterstop in door de 4-1 nederlaag bij de beloften van Almere City FC afgelopen zaterdag.

- Advertentie -

,,Ik denk dat wij vandaag het Jong-team waren en niet Jong Almere City”, mopperde aanvoerder Rik Impens dan ook in de PZC. ,,Het was echt schandalig. Hoe dat komt? Ik weet het niet. Dat kan met instelling te maken hebben of met kwaliteit. Als ik verdediger was, dan zou ik mijn tegenstander vandaag wel laten voelen dat ik er was. Dat is niet echt gebeurd. We hebben ons af laten troeven en zijn in de slotfase gewoon belachelijk gemaakt door jonge gastjes van negentien jaar.'”

Als Hoek nog een gooi wil doen naar promotie via de play-offs dit seizoen, dan moet de club de transfermarkt op deze winter, meent Impens: ,,Als je uitspreekt dat je naar de tweede divisie wilt, dan zal er in januari echt iets bij moeten komen. We hebben nu te weinig kwaliteit. Dat zal de trainer ook wel duidelijk gemaakt hebben aan de technische commissie.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES