Volg ons

Tweede Divisie

IJsselmeervogels stijgt naar tweede plaats na zege op Rijnsburgse Boys, Barendrecht doet goede zaken bij VVSB

IJsselmeervogels stijgt naar tweede plaats na zege op Rijnsburgse Boys, Barendrecht doet goede zaken bij VVSB

IJsselmeervogels deed goede zaken op de laatste speeldag van 2018. De ploeg won thuis van Rijnsburgse Boys (4-1) en het zag concurrenten AFC en Katwijk in een onderlinge confrontatie niet verder komen dan 0-0. VVSB verloor thuis van Barendrecht (1-3) en Jong Vitesse was te sterk voor HHC Hardenberg (0-3).

IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys
De tweede helft was nog maar net begonnen toen de doelman van Rijnsburgse Boys de bal uit het net moest halen. Gillian Justiana opende de score in het voordeel van IJsselmeervogels (1-0). Na de openingstreffer ging het opeens erg hard met de doelpunten in Spakenburg. In de 51ste minuut was Felitciano Zschusschen goed voor de 2-0 en twee minuten later stond de 3-0 ook al op het scorebord. Nu was Van den Meiracker de doelpuntenmaker. Binnen het uur was daar ook nog de vierde treffer voor IJsselmeervogels, Maikel de Harder werd op het wedstrijdformulier gezet als doelpuntenmaker (4-0).  In de 78ste minuut was Marc Magan goed voor de eretreffer (4-1) maar verder kwam Rijnsburgse Boys niet meer in Spakenburg.

HHC – Jong Vitesse
Het talententeam van Vitesse kwam na 25 minuten spelen aan de leiding in Hardenberg. Özgür Aktas was de maker van de openingstreffer (0-1). In de tweede helft was het weer snel raak voor de Arnhemse formatie. In de 47ste minuut werd de 0-2 op het scorebord gezet door Anil Mercan. In de 73ste minuut bepaalde Musaba de eindstand op 0-3.

VVSB – Barendrecht
In de zeventiende minuut opende Tommy Bekooij met een schitterende treffer de score in het voordel van VVSB. Vanuit een corner nam hij de bal vol op de pantoffel (1-0). De rust werd door de thuisploeg bereikt met een kleine voorsprong, maar in de tweede helft ging het helemaal fout voor VVSB. In de 52ste minuut schoot Marouane Bakour de gelijkmaker binnen via de onderkant van de lat (1-1) en een kwartier voor tijd wist Delano a Cohen een toegekende strafschop te verzilveren (1-2). Enkele minuten later was VVSB definitief verslagen toen Rowendly Martijn de 1-3 binnen schoot.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie