dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels-sluitpost Schaap: 'Het is te dramatisch voor woorden wat wij lieten zien'

IJsselmeervogels-sluitpost Schaap: ‘Het is te dramatisch voor woorden wat wij lieten zien’

De Koninklijke HFC was zaterdag in Spakenburg tegen IJsselmeervogels heer en meester (1-5). Na afloop van de wedstrijd verscheen de zichtbaar teleurgestelde doelman Jaimy Schaap voor de camera van FOX Sports en hij nam geen blad voor de mond ten aanzien van de matige prestatie van zijn team waarbij hij zichzelf zeker niet spaarde.

Terechte nederlaag
IJsselmeervogels, dat na 45 minuten mocht gaan rusten met een kleine voorsprong (1-0), zakte nu één plaats op de ranglijst naar nummer twee. De nieuwe koploper is nu de Koninklijke HFC, dit was niet het beeld dat Schaap voor aanvang van het duel voor ogen had. ,,Ik had er veel meer van verwacht, maar ik denk dat HFC negentig minuten lang gedicteerd heeft, gedomineerd en er voor heeft gevochten en dik verdiend gewonnen heeft en dat miste je bij ons vandaag”, aldus de doelman tegenover de camera van FOX Sports.

Dramatisch
Volgens de doelman was de gehele ploeg schuldig aan het grote aantal tegentreffers. ,,Verdedigen begint voorin dus je moet niet alleen naar de verdediging kijken. Voorin hebben wij te weinig gebracht, achterin en op het middenveld en ik zelf ook, dus wij moeten gewoon in de spiegel kijken. Het is gewoon te dramatisch voor woorden wat we vandaag laten zien.”

Vertrek trainer
Recent werd bekend gemaakt dat trainer Ted Verdonkschot bezig is aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van IJsselmeervogels, dit had naar zeggen van Schaap geen enkele invloed op de slechte prestatie van zaterdag. ,,Ik denk het niet. Je wil zelf het hoogst haalbare halen in je carrière en daar hoort ook een kampioenschap bij. Je doet het inderdaad met zijn allen. Dat de trainer dan weggaat aan het einde van het seizoen heeft er niets mee te maken, dat is heel triest, maar ze gaan hier op zoek naar een nieuwe trainer. Ik denk dat als je als speler dat de schuld gaat geven dat je dan niet een echte sportman bent.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD