donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersIJsselmeervogels slaat in laatste kwartier toe tegen VVSB, HHC wint van De...

IJsselmeervogels slaat in laatste kwartier toe tegen VVSB, HHC wint van De Treffers

IJsselmeervogels hield één punt over aan de confrontatie met VVSB (2-2). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd keek de ploeg uit Spakenburg nog tegen een achterstand aan van twee doelpunten. De Treffers verloor op het eigen sportcomplex met 1-2 tegen HHC Hardenberg.

VVSB-IJsselmeervogels
In de 42ste minuut opende Van Niel te score in het voordeel van de thuisclub. Negen minuten later verdubbelde Osrouti de voorsprong voor VVSB (2-0). Dankzij doelpunten van Robert Olijveld in de 74ste minuut en Oktay Öztürk werd alsnog één punt veroverd in de uitwedstrijd. Door de puntendeling staat de ploeg uit Spakenburg nu op een vierde plaats met dertien punten uit zeven wedstrijden.

De Treffers – HHC Hardenberg
De thuisspelende vereniging kwam goed uit de startblokken, na vijf minuten was het Nick de Bondt die De Treffers aan de leiding bracht (1-0). Negen minuten later stond echter de 1-1 al weer op het scorebord door Hemmink. Net na de rust was het Werkman die de tweede wist te produceren voor HHC Hardenberg, deze treffer bleek voldoende te zijn voor de drie punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD