maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels lijft Jerrel Hak per direct in.

IJsselmeervogels lijft Jerrel Hak per direct in.

Gisteren was er op de Westmaat in Spakenburg nog een nieuw gezicht te zien in de hoofdmacht van IJsselmeervogels dat het in een vriendschappelijk duel opnam tegen Jong Dordrecht (5-2 winst). Het was de 21-jarige Jerrel Hak, voor de aanvang van de oefenwedstrijd nog speler van 3e Divisionist Unitas uit Gorinchem, maar na de wedstrijd tegen Jong Dordrecht volwaardig selectielid van IJsselmeervogels.

De geboren Hagenaar was in zijn jeugd actief bij Laakkwartier, Forum Sport en ADO.
Kwam via Forum Sport bij Almere terecht waar hij uitkwam in O19; de stap naar het eerste van Almere wist hij niet te maken, wat hem deed besluiten de schoenen aan de willigen te hangen tot dat Unitas hem aan het begin van dit seizoen oppikte.

Met name in het begin van de kompetitie maakte Hak indruk in Gorinchem, waardoor hij bij vele clubs prominent in beeld kwam. Zo ook bij IJsselmeervogels. Acht treffers en 3 assists in 15 wedstrijden zijn fraaie cijfers. Erwin van der Lugt op de clubsite: “Bovendien is Jerrell tweebenig en razendsnel , hetgeen extra mogelijkheden biedt aan onze voorhoede”.
Sinds de herstart van de trainingen traint Jerrell mee op de Westmaat, maakte gisteren zijn eerste minuten; scoorde en tekende en passant een contract tot aan het eind van het seizoen.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD