vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels haalt Stout en El Azzouti weg bij Kozakken Boys

IJsselmeervogels haalt Stout en El Azzouti weg bij Kozakken Boys

IJsselmeervogels heeft de eerste twee versterkingen voor volgend seizoen vastgelegd. De koploper van de tweede divisie slaat met Gwaeron Stout en Ahmed El Azzouti van Kozakken Boys een dubbelslag.

De 25-jarige Stout heeft bij IJsselmeervogels een contract getekend voor één seizoen met de optie op een extra jaar. De 28-jarige El Azzouti zette zijn krabbel onder een verbintenis voor twee jaar op de rode zijde van sportpark De Westmaat.

27 treffers
Stout speelt sinds 2012 in Werkendam, toen Kozakken Boys de middenvelder overnam van De Zwerver. El Azzouti is bezig aan zijn derde jaargang op De Zwaaier en was vorig seizoen goed voor 27 treffers namens Kozakken Boys.

Bepalende rol
De TC van IJsselmeervogels is zeer content met het vastleggen van de twee topspelers. ,,Gwaeron heeft al jaren een dragende en bepalende rol bij Kozakken Boys en neemt zowel in een coachende rol als ook in zijn spel een leidersrol op zich op het middenveld en is echt een van de parels in de tweede divisie”, zegt André van Diermen op de clubwebsite van IJsselmeervogels over de aanvoerder van de Werkendamse ploeg.

Topscorer
Ook met de aanvallende versterking met El Azzouti is de technische man in zijn nopjes. ,,Ahmed is een gemakkelijk scorende spits die vorig seizoen onder meer opviel door maar liefst 27 treffers te maken in de Tweede divisie. Ook dit jaar is hij opnieuw topscorer bij Kozakken Boys en laat hij zien een belangrijke speler te zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD