maandag, september 27, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels bereikt alsnog een akkoord met oud-Ajacied Poepon

IJsselmeervogels bereikt alsnog een akkoord met oud-Ajacied Poepon

Rydell Poepon is dit seizoen te bewonderen in de Tweede Divisie. De aanvaller zal per direct aansluiten bij de selectie van IJsselmeervogels, zo meldt de zaakwaarnemer van de aanvaller tegenover Voetbal247.

De komst van de ervaren aanvaller naar IJsselmeervogels is enigszins verrassend omdat de partijen ongeveer twee weken geleden geen akkoord wisten te bereiken en de onderhandelingen afgebroken werden. Destijds gaf de zaakwaarnemer van de aanvaller (Stefano van Delden) aan dat het voorstel van de Vogels en de wensen van zijn speler te ver uit elkaar lagen. IJsselmeervogels kreeg volgens Van Delden concurrentie van Telstar in de strijd om de handtekening van de aanvaller die dus koos voor de vereniging uit Spakenburg.

Poepon was ooit een groot talent in de jeugd van Ajax. Hij kwam uit voor Roda JC, NAC, Sparta en De Graafschap en was voor het laatst actief in Turkije.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD