maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHuizen en FC Rijnvogels gedegradeerd; ODIN en SteDoCo nacompetitie

Huizen en FC Rijnvogels gedegradeerd; ODIN en SteDoCo nacompetitie

De staartploegen wisten op de slotdag flink wat punten te pakken, maar voor veranderingen in de stand zorgde het niet meer. Huizen en FC Rijnvogels gaan volgend seizoen aan de slag in de Hoofdklasse, voor ODIN’59 en SteDoCo volgt er een herkansing in de play-offs.

Niet meer in te halen

SteDoCo was de afgelopen weken volledig van het pad, maar net op tijd was de juiste richting toch weer gevonden. Op eigen veld werd gewonnen van VVOG met 2-0 door goals van Meierdres en Schroder. Zodoende viel voor Huizen en Rijnvogels direct het doek, dat de formatie uit Hoornaar niet meer kon inhalen.

Zeges zonder waarde

Huizen nam nog wel een 0-2-voorsprong bij ODIN’59, maar dat werd al snel 2-2. Voor ODIN’59 was dat ook niet voldoende om de play-offs nog te ontlopen. De ploeg uit Heemskerk had namelijk een hele ruime zege nodig om op doelsaldo Jong Almere City nog voorbij te kunnen. In de slotfase ging het helemaal mis, want Guido de Graaf maakte nog 2-3 en Garrett Jones 2-4. FC Rijnvogels won bij Harkemase Boys met 1-3, maar ook de ploeg uit Katwijk schoot daar net zoals Huizen niets mee op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD