dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Derde Divisie Hovestad laat contract ontbinden bij DOVO

Hovestad laat contract ontbinden bij DOVO

Ralph Hovestad vertrekt na dit seizoen al bij DOVO. De centrale verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen op Panhuis, tekende afgelopen zomer een 2-jarig contract, maar laat dat al na één seizoen ontbinden, meldt de Veenendaalse Krant.

- Advertentie -

De beslissing is gemaakt door een ‘combinatie van factoren’, waaronder zijn thuissituatie, legt de mandekker uit: ,,Ook het feit dat ik geslachtofferd ben en nooit op de positie heb gestaan waarvoor ik gehaald ben.”

Hovestad vervolgt: ,,Ik ben naar Veenendaal gekomen om rechtercentrale verdediger te staan. Ze deden echt hun best om mij toentertijd hierheen te halen, maar ik heb daar nooit gestaan. Altijd als linkercentrale verdediger en na SteDoCo, een duel waarin ik nog scoorde, werd ik geslachtofferd en ben er nooit meer ingekomen. Toch heb ik nooit gedacht aan per direct stoppen, want ik wil het seizoen goed afsluiten. Het bestuur en de spelers betreuren de keuze, maar ik sta achter mijn beslissing. Na dit seizoen hoop ik op een mooie club dicht bij mij in de buurt.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES