zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlUitgelicht'Hoop voor regionale toernooien: voorbereiding spoedig mogelijk door beoogde versoepelingen kabinet'

‘Hoop voor regionale toernooien: voorbereiding spoedig mogelijk door beoogde versoepelingen kabinet’

De kans dat we dit seizoen toch nog kunnen afsluiten met regionale toernooien is toegenomen. Volgens zowel de NOS als RTL Nieuws is het buitensporten in groepsverband één van de versoepelingen over drie weken die wellicht wordt afgekondigd.

,,Als de besmettingscijfers dalen wil het kabinet over drie weken ook het buiten sporten in groepsverband voor volwassenen mogelijk maken. Nu mag dat tot 27 jaar”, schrijft de NOS op basis van haar Haagse bronnen.

Dat zou betekenen dat clubs weer volledig kunnen trainen en zich dus kunnen voorbereiden op de diverse regionale toernooien die voor mei en juni zijn georganiseerd, evenals de RegioCup van de KNVB. Veel clubs zullen echter ook willen dat tegen die tijd de regionale toernooien en competities ook bezocht moeten kunnen worden door toeschouwers en liefst ook kantines of terrassen van kantines weer geopend mogen worden. Of dat ook binnen afzienbare tijd te verwachten is, is nog maar de vraag.

De KNVB besloot eind februari definitief een streep te zetten door de reguliere competities.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD