Volg ons

Achilles '29

Hoogspanning in Groesbeek: burgemeester vreest rellen bij Achilles’29- FC Dordrecht

Hoogspanning in Groesbeek: burgemeester vreest rellen bij Achilles’29- FC Dordrecht

Het cruciale degradatieduel tussen Achilles ‘29 en FC Dordrecht is door burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal, waartoe Groesbeek behoort, bestempeld tot risicowedstrijd. Zodoende worden extra veiligheidsmaatregelen genomen, omdat de burgemeester rekening houdt met ongeregeldheden door de ‘emoties, spanningen en belangen’, schrijft De Gelderlander.

Vanwege de extra lading op het duel zal niet alleen meer politie op de been zijn, ook worden de fans uit Dordrecht met de bus vervoerd en is er voor hen een speciaal uitvak op de Heikant. ,,Midden in het seizoen zou dit een normale wedstrijd zijn geweest, maar de spanning en belangen rond deze wedstrijd nopen tot deze maatregelen’’, zegt woordvoerder Erik van Gelderen namens de Gelderse burgemeester tegenover De Gelderlander. ,,Er staat veel op het spel. De kans op teleurstellingen is groot bij één van beide partijen, ook al zijn er nu nog geen verontrustende signalen.’’

Door de opmars van Achilles ’29 heeft de ploeg nog maar drie punten achterstand op FC Dordrecht. De nummer laatst degradeert naar de Tweede Divisie.

Foto: OrangePictures

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29