maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHoofdtrainer Gevaert en Hoek verlengen samenwerking en club strikt eerste aanwinst

Hoofdtrainer Gevaert en Hoek verlengen samenwerking en club strikt eerste aanwinst

Het eerste elftal van het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Hoek staat ook komend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Lieven Gevaert. De Belgische trainer bereikte een akkoord met de Zeeuwse formatie die met Jahrdell Constancia de eerste aanwinst binnen wist te halen. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van PZC.

Gevaert werkt sinds medio 2019 bij Hoek, maar kon door de maatregelen vanwege het coronavirus geen enkele competitie afmaken met zijn club. Naast het nieuws over het aanblijven van de hoofdtrainer wist de voornoemde website ook te melden dat de achttienjarige Constansia komend seizoen deel uit zal maken van de A-selectie van Hoek. De speler is de jongere broer van Jonathan (34) die sinds 2018 deel uitmaakt van de selectie van de Zeeuwse club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD