vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdtrainer Gert Jan Karsten verlengt op Urk

Hoofdtrainer Gert Jan Karsten verlengt op Urk

SV Urk en GertJan Karsten verlengen na dit seizoen hun samenwerking. Dit maakte de zaterdaghoofdklasser bekend middels een filmpje op You Tube.

Karsten is bezig aan zijn tweede seizoen bij Urk, dat hij in het filmpje omschrijft als de mooiste amateurclub van Nederland, waar hij als kind al vaak met zijn vader kwam. Het werken met eigen jongens in een professionele organisatie, en het daarbij nastreven van spelen op een zo hoog mogelijk niveau spreekt hem nog altijd zeer aan.

Onder leiding van de trainer uit Nunspeet is urk dit seizoen uitermate succesvol in de hoofdklasse B. Na 9 wedstrijden is de ploeg nog ongeslagen, en moet het op de ranglijst alleen Genemuiden op doelsaldo voor zich dulden.

In het verleden was Gert Jan karsten als trainer ook al actief bij HHC Hardenberg en lelystad’67. Ook trainde hij meerdere jeugdteams en bekleedde hij verschillende functies bij Go Ahead Eagles.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS