zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHoofdtrainer Geernaert van eersteklasser naar ODIN'59: 'Tactisch wordt er meer gevraagd'

Hoofdtrainer Geernaert van eersteklasser naar ODIN’59: ‘Tactisch wordt er meer gevraagd’

ODIN’59 maakte recent bekend dat het Alex Geernaert had weten te strikken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2021/2022. De oefenmeester, die momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij eersteklasser VV Assendelft, is zeer ambitieus en is vooral te spreken over de visie van zijn nieuwe werkgever, zo liet hij weten tegenover het Noord Hollands Dagblad. 

ODIN’59 staat bekend als club die talenten uit de regio een kans wil geven om op een hoger niveau te kunnen acteren. ,,Die visie past bij mij. Het clubbeleid is erop gericht om spelers de kans te bieden zich te bewijzen en door individuele begeleiding hun talent verder te ontwikkelen”, aldus de oefenmeester in de voornoemde krant.

Vanzelfsprekend is er een groot verschil tussen het voetbal in de eerste klasse en de Derde Divisie, zo weet ook Geernaert, ,,Zeker tactisch wordt meer gevraagd. Maar uiteindelijk: voetbal is voetbal. En ik breng veel inzicht en ervaring mee uit de betaald voetbalorganisaties waar ik voor het gewerkt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD