vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdtrainer Bouma vertrekt in de zomer bij VV Buitenpost: 'Mijn motivatie is...

Hoofdtrainer Bouma vertrekt in de zomer bij VV Buitenpost: ‘Mijn motivatie is behoorlijk teruggelopen’

VV Buitenpost moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Op de officiële website van de club uit de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal, werd bekend gemaakt dat Jasper Bouma in de zomer de deur achter zich zal sluiten bij de vereniging. Dit tot teleurstelling van de club en de spelersgroep. 

Bouma besloot zijn contract niet te verlengen, dit heeft mede te maken met het feit dat het amateurvoetbal momenteel voor de tweede keer in een voetballoze periode zit. Op de website van VV Buitenpost gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze. ,,Mijn motivatie is behoorlijk teruggelopen. Het voetballen wordt van ons afgepakt, daar heb ik veel moeite mee. We zijn met veel energie en goede moed begonnen. Nu zitten we in de tweede voetballockdown. Het heeft me aan het denken gezet en mijn motivatie heeft er een knauw door gekregen. Wat ook meespeelt is dat de thuissituatie is veranderd met de komst van een kleine. Een moeilijk besluit om te stoppen, maar de twijfel was te groot. Ik kies nu voor mezelf en mijn gezin.”

De huidige hoofdtrainer van VV Buitenpost is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club. Vorig seizoen werd het seizoen abrupt gestopt en was hij met zijn elftal hekkensluiter in de hoofdklasse. In het nieuwe seizoen stond hij op een veertiende plaats toen ook deze competitie vroegtijdig beëindigd werd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD