zondag, oktober 17, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse zondag: Baronie en Hoogeveen pakken wederom drie punten

Hoofdklasse zondag: Baronie en Hoogeveen pakken wederom drie punten

Hoogeveen en Baronie zijn lijstaanvoerder in respectievelijk de hoofdklasse A en B. De twee ploegen wisten ook de vierde wedstrijd op rij winnend af te sluiten. Hoogeveen won van SJC (3-1) en Baronie won de uitwedstrijd tegen Nuenen (0-3).

De ploeg van trainer Nico Haak moest tegen SJC de eerste tegentreffer toestaan, de gasten kwamen op voorsprong door een doelpunt van Wesley Haasnoot. In het vervolg van het duel stelde Hoogeveen orde op zaken en won alsnog met 3-1. De treffers voor de winnende formatie kwamen op naam van Jim Veltmaat, Jamai Kriekjes en Menno Heerkes.

Uitslagen:

Hoofdklasse A
Hoogeveen – SJC 3-1
Velsen – SDO 0-2
Emmen – De Zouaven 1-1
Alcides – HBS 0-3
Alphense Boys – VOC  5-1
Purmersteijn – Be Quick 1887 1-1
TOGB – TAC’90 2-1

Hoofdklasse B
OJC – Minor 5-0
Juliana’31 – Silvolde 0-1
Longa’30 – Halsteren 2-3
Orion – EHC 2-0
SV Meerssen – RKZVC 0-0
Nuenen – Baronie 0-3
Moerse Boys – UDI’19 0-0

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD