donderdag, 22 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHOOFDKLASSE : Hoogeveen wint spektakelstuk tegen RKAVV en Baronie verslaat Moerse Boys

HOOFDKLASSE : Hoogeveen wint spektakelstuk tegen RKAVV en Baronie verslaat Moerse Boys

In de hoofdklasse van het zondagvoetbal staat er tot op heden geen maat op Hoogeveen en Baronie. De twee ploegen wisten in vijf wedstrijden de maximale score van vijftien punten te behalen. Hoogeveen was te sterk voor RKAVV (3-4) en Baronie pakte drie punten tegen Moerse Boys (2-0).

RKAVV kende een uitstekende start tegen Hoogeveen, het kwam na drie minuten spelen op voorsprong door Yani Bouras dit op aangeven van Remco Overdevest (1-0). Drie minuten later kreeg het een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar de toegekende strafschop werd niet benut door Overdevest. Hoogeveen kwam na iets meer dan een kwartier spelen weer naast RKAVV door Louis Vijfhuizen (1-1). In de laatste minuten van de eerste helft leek het duel beslist te worden toen Hoogeveen twee keer het net van de tegenstander wist te vinden met als doelpuntenmakers Joost Schreever en Jim Veltmaat (1-3).  In de tweede helft kwam RKAVV terug naar 3-3 door Asim Metin en Ayoub Boukhari, maar in de blessuretijd was het toch Hoogeveen dat er met de drie punten vandoor ging.


Baronie won op het eigen sportcomplex van Moerse Boys (2-0). In de 39ste minuut werd de score geopend door Moustafa Mohammad en dat op aangeven van Jason Tjien-Fooh. In de blessuretijd bepaalde invaller Mark Schuit de eindstand op 2-0. De assist kwam op naam van Mohammad.

Uitslagen:

Hoofdklasse A:

Be Quick 1887 – VOC 1-0
Emmen – Alphense Boys 2-5
De Zouaven – Alcides 7-1
HBS – TOGB 1-2
RKAVV – Hoogeveen 3-4
SDO – Purmersteijn 3-4
SJC – Velsen 3-4

Hoofdklassse B:

Nuenen – Longa’30 2-0
UDI’19 – Orion 2-4
RKZVC – Halsteren 0-3
Silvolde – AWC 3-0
EHC – OJC 0-6
Minor – Juliana’31 1-2
Baronie – Moerse Boys 2-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD