Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse: Hoogeveen neemt koppositie over van Hollandia, GVV Unitas laat punten liggen in Meerssen

Hoofdklasse: Hoogeveen neemt koppositie over van Hollandia, GVV Unitas laat punten liggen in Meerssen

Hoogeveen is de nieuwe lijstaanvoerder in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. De ploeg won de lastige uitwedstrijd tegen SJC (1-2) en zag concurrent Hollandia onderuit gaan bij SDO (1-0). In de hoofdklasse B liet de nummer één van het klassement GVV Unitas punten liggen bij SV Meerssen (1-1). De hoofdklasse kwam zondag landelijk in het nieuws omdat de wedstrijd tussen Emmen en JOS Watergraafsmeer door de arbiter gestaakt werd nadat een speler van laatstgenoemde ploeg door een toeschouwer uitgescholden werd voor ‘Zwarte Piet’.

Jearl Margaritha was de gevierde man bij Hoogeveen. In de eerste helft was hij twee keer trefzeker wat na iets meer dan negentig minuten spelen voldoende bleek voor een overwinning op SJC (1-2).

Uitslagen Hoofdklasse A:
Leonidas – MSC 6-1
Quick’20 – VOC 5-2
Velsen – Alphense Boys 0-3
Emmen – JOS 1-1
HBS – RKAVV 3-0
Alcides – Be Quick 1887 1-5
SDO – Hollandia 1-0
SJC – Hoogeveen 1-2

Hoofdklasse B:
Silvolde – Longa’30 2-1
AWC – OJC 1-0
IFC -UDI’19 3-2
RKZVC – Minor 6-0
Baronie – Nuenen 4-0
SV Meerssen – GVV Unitas 1-1
Halsteren – Juliana’31 3-0
EHC – Moerse Boys

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse