zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: Half dozijn treffers voor FC Rijnvogels en Capelle blijft in...

Hoofdklasse A: Half dozijn treffers voor FC Rijnvogels en Capelle blijft in het spoor van koploper

FC Rijnvogels blijft uitstekend presteren in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg wist de uitwedstrijd tegen Spijkenisse met overmacht winnend af te sluiten (0-6). Nummer twee op de ranglijst Capelle pakte drie punten tegen SC Feyenoord (3-2), dit terwijl de winnende formatie het duel eindigde met slechts negen man.

In de 24ste minuut was het Ronaldo Lopes die de score opende in het voordeel van FC Rijnvogels tegen Spijkenisse (0-1). Net voor de pauze werd de voorsprong verdubbeld door een treffer van Julian Dobbe (0-2). In de tweede helft liep FC Rijnvogels uit naar 0-6 door doelpunten van Reno van Heiningen (3x) en Maarten Reyneveld.

Olaf van der Sande was de grote man aan de zijde van Capelle. Hij was in de derby tegen SC Feyenoord goed voor drie treffers (3-2). Voor de Rotterdammers wisten Khalid Rahli en Rowendley Martijn het net van de tegenstander te vinden.

De uitslagen:
DHSC – Zwaluwen 3-4
Achilles’29 – Achilles Veen 1-6
Spijkenisse – FC Rijnvogels 0-6
Capelle – SC Feyenoord 3-2
ARC – Poortugaal 1-2
Rijsoord – Jodan Boys 0-1
Scherpenzeel – FC ‘s-Gravenzande 4-3
Smitshoek – DUNO 3-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD