Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: Lijstaanvoerder AZSV maakt geen fout tegen FC ‘s-Gravenzande, tweede nederlaag op rij voor DUNO

Hoofdklasse A: Lijstaanvoerder AZSV maakt geen fout tegen FC ‘s-Gravenzande, tweede nederlaag op rij voor DUNO

AZSV kan volgende week al een kroon zetten op de uitstekende start van het seizoen. De lijstaanvoerder won in eigen huis met 3-1 tegen FC ‘Gravenzande waardoor het in de volgende ronde de periodetitel kan veroveren als het minimaal één punt pakt in de uitwedstrijd tegen Achilles Veen. Concurrent DUNO verloor uit bij Rijsoord (1-0) en er waren overwinningen voor Sportlust’46 en DHSC. 

Kars Vierwind opende met een afstandsschot snel de score in het voordeel van AZSV (1-0), maar nog binnen het half uur bracht Sander Koeleman vanaf de strafschopstip de stand weer op 1-1. Twee minuten voor het einde van de eerste helft wees de arbiter weer naar de stip, maar nu in het voordeel van de thuisploeg. Vierwind nam plaats achter de bal en schoot deze binnen (2-1). De eindstand werd bepaald op 3-1  door wederom een benutte strafschop van Vierwind.

Uitslagen:
Achilles’29 – Capelle 1-4
Rijsoord – DUNO 1-0
AZSV – FC ‘s-Gravenzande 3-1
Smitshoek – Achilles Veen 1-0
Sportlust’46 – Spijkenisse 4-0
Zwaluwen – Jodan Boys 4-0
FC Rijnvogels – DHSC 1-2
SC Feyenoord – ARC 6-0

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse