Volg ons
Nike voetbal

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: Hoogeveen laat punten liggen tegen RKAVV, overwinningen voor Hollandia en SJC

Hoofdklasse A: Hoogeveen laat punten liggen tegen RKAVV, overwinningen voor Hollandia en SJC

De hoofdklasse A van het zondagvoetbal blijft extreem spannend als het gaat om de koppositie. Hoogeveen kwam thuis niet verder dan 2-2 tegen RKAVV en zag concurrenten Hollandia en SJC winnen van respectievelijk VOC (1-2) en Be Quick 1887 (3-2).

Hollandia wist negentien punten te pakken in acht wedstrijden, maar het heeft slechts een voorsprong van twee punten op de nummer vijf van de ranglijst JOS Watergraafsmeer. De koploper speelde wel één wedstrijd minder dan de Amsterdamse formatie. VOC kwam in eigen huis nog wel op voorsprong in de 61ste minuut door een treffer van Yannick Koevermans, maar dat was uiteindelijk niet voldoende voor minimaal één punt (1-2).

Uitslagen:
Quick’20 – Emmen 3-4
Hoogeveen – RKAVV 2-2
Velsen – Leonidas 0-2
HBS – Alphense Boys 1-2
VOC – Hollandia 1-2
MSC – JOS 1-0
SDO – Alcides 3-2
SJC – Be Quick 1887 3-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse