Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: FC Rijnvogels verrast koploper DHSC, nummer twee Sportlust’46 pakt punt tegen Zwaluwen

Hoofdklasse A: FC Rijnvogels verrast koploper DHSC, nummer twee Sportlust’46 pakt punt tegen Zwaluwen

DHSC liet zich zaterdag op het eigen sportpark verrassen door FC Rijnvogels (1-2). Ondanks de nederlaag blijft de ploeg uit Utrecht lijstaanvoerder. Concurrent Sportlust’46 wist niet optimaal te profiteren van de uitglijder van DHSC. in de uitwedstrijd tegen Zwaluwen bleef men steken op 1-1.

FC Rijnvogels kwam na negen minuten spelen aan de leiding. Een slim ingestudeerde vrije trap resulteerde in de openingstreffer van Dennis Bakker. Even later werd de stand weer gelijk getrokken door een goed uitgespeele cpounter van DHSC (1-1). In de laatste minuut van de officiële speeltijd pakte FC Rijnvogels alsnog de zege door een benutte strafschop van Jaap van Duijn (1-2).

Uitslagen:
Achilles’29 – Achilles Veen 0-5
Jodan Boys – Smitshoek 1-1
ARC – Capelle 1-1
FC ’s Gravenzande – DUNO 1-1
Rijsoord – AZSV 1-0
Zwaluwen – Sportlust’46 1-1
DHSC – FC Rijnvogels 1-2
SC Feyenoord – Spijkenisse 3-0

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse