dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: FC Rijnvogels profiteert van puntenverlies Sportlust'46, Jodan Boys en Capelle

Hoofdklasse A: FC Rijnvogels profiteert van puntenverlies Sportlust’46, Jodan Boys en Capelle

Sportlust is ook na drie speeldagen nog steeds de trotse lijstaanvoerder van de hoofdklasse A, al is het dan alleen op doelsaldo. De ploeg wist één punt te pakken in de op papier lastige uitwedstrijd bij SC Feyenoord (2-2). De twee ploegen die na twee wedstrijden zes punten hadden weten te behalen speelden in een onderling duel gelijk, Jodan Boys – Capelle eindigde in 0-0. FC Rijnvogels nestelde zich in de top door de uitwedstrijd te winnen van FC ‘s’Gravenzande (0-1).

Na 45 minuten spelen leek Sportlust’46 op weg naar de eerste nederlaag van het seizoen. Doelpunten van Khalid Rahil en Jordy de Zwart gaven de tussenstand van 2-0 aan op het scorebord in Rotterdam. Sportlust’46 wist zich, ondanks dat het na ruim een uur spelen verder moest spelen met tien man, terug te knokken naar een puntendeling. In de 63ste minuut zorgde Rick Wils voor de 2-1 en elf minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het Jasper Werkhoven die de 2-2 wist te maken.

Jaap van Duijn was verantwoordelijk voor de winnende treffer voor FC Rijnvogels (0-1). Door de zege is laatstgenoemde ploeg nu in de top van de ranglijst terug te vinden. Tegenstander FC ‘s-Gravenzande wacht nog altijd op zijn eerste punt deze competitie.

Uitslagen:
Jodan Boys – Capelle 0-0
ARC – DHSC 0-3
FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels 0-1
Rijsoord – Achilles’29 4-1
AZSV – Spijkenisse 3-2
Zwaluwen – Smitshoek 3-3
SC Feyenoord – Sportlust’46 2-2
DUNO – Achilles Veen 5-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD