vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: FC Rijnvogels blijft koploper na zege op Achilles Veen

Hoofdklasse A: FC Rijnvogels blijft koploper na zege op Achilles Veen

FC Rijnvogels blijft aan de leiding van de ranglijst staan in de hoofdklasse A. De vereniging wist de thuiswedstrijd tegen Achilles Veen winnend af te sluiten (2-1). Achtervolger Zwaluwen verraste in eigen huis met een zege op SC Feyenoord (3-1) en Capelle kwam niet verder dan een doelpuntloze puntendeling tegen DUNO.

Als je praat over FC Rijnvogels dan gaat het nogal snel ook over Maarten Reyneveld. Dat was ook zaterdagmiddag het geval in de wedstrijd tegen Achilles Veen. In de 28ste minuut opende de thuisploeg de score door de al genoemde Reyneveld. Hij kon de bal van dichtbij binnen werken op aangeven van Van de Oever (1-0). Negen minuten later was het echter al weer gelijk (1-1). Vroeg in de tweede helft moest de koploper verder met één man minder vanwege een rode kaart voor Willem Schonenberg. Zeven minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het Reyneveld die op aangeven van Leonard de Beste de 2-1 aan kon laten tekenen. Voor de doelpuntenmaker al weer de negende treffer van het seizoen.

Uitslagen:
Achilles’29 – Scherpenzeel 1-3
Spijkenisse – Jodan Boys 2-3
Capelle – DUNO 0-0
ARC – DHSC 3-1
Rijsoord – FC ‘s-Gravenzande 1-4
Smitshoek – Poortugaal 1-1
Zwaluwen – SC Feyenoord 3-1
FC Rijnvogels – Achilles Veen 2-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD