Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: DUNO lijstaanvoerder na zege op Jodan Boys, eerste overwinning FC ‘s-Gravenzande

Hoofdklasse A: DUNO lijstaanvoerder na zege op Jodan Boys, eerste overwinning FC ‘s-Gravenzande

DUNO is de nieuwe koploper in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg uit Doorwerth won de uitwedstrijd tegen Jodan Boys (1-2) en zag Sportlust’46 verliezen van AZSV (1-0).

In de negende minuut van de wedstrijd wees de scheidsrechter naar de stip in het voordeel van DUNO. Dit nadat Oulad-Ali aanvaller Grot vasthield in het strafschopgebied. Talsma ging achter de bal staan en zag zijn eerste inzet gekeerd worden door Roy Rondeltap, maar in de rebound was de sluitpost alsnog kansloos (0-1). Na iets meer dan een uur spelen wist El Kandoussi zijn ploeggenoot Borsboom met een fraaie steekbal vrij voor de keeper te zetten, Borsboom wist wel raad met deze mogelijkheid (1-1). Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Grot het duel te beslissen in het voordeel van de ploeg uit Doorwerth (1-2).

Tot aan vandaag wist FC ‘s-Gravenzande geen enkel punt te pakken in de competitie. Deze speelronde werd echter drie punten gepakt tegen Capelle (2-1). De winnende treffer viel in de blessuretijd en kwam op naam van Rick Boers.

Uitslagen:
Jodan Boys – DUNO 1-2
SC Feyenoord – DHSC 4-2
ARC – Achilles Veen 2-3
FC ‘s-Gravenzande – Capelle 2-1
Rijsoord – Spijkenisse 0-3
AZSV – Sportlust’46 1-0
Zwaluwen – FC Rijnvogels 2-1
Achilles’29 – Smitshoek

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse