dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: DUNO blijft koploper na zege op SC Feyenoord, zesde nederlaag...

Hoofdklasse A: DUNO blijft koploper na zege op SC Feyenoord, zesde nederlaag voor Achilles’29

DUNO wist zaterdagmiddag in Doorwerth weer drie punten te pakken waardoor het nummer één blijft in de hoofdklasse A. De ploeg was op het eigen veld te sterk voor SC Feyenoord (3-2). Achilles’29 ging voor de zesde keer dit seizoen onderuit, nu verloor het van het hoog geklasseerde Sportlust’46 (3-1).

In de tiende minuut van de wedstrijd kwam DUNO aan de leiding toen de bal voor de voeten kwam van Shapoul Ali en deze achter de Rotterdamse doelman wist te plaatsen (1-0). Binnen het half uur stond het weer gelijk, een overtreding van sluitpost Patrick ter Mate leverde Feyenoord een strafschop op die benut werd door Quincy Oosterom (1-1). Feyenoord kwam vervolgens ook nog aan de leiding door een treffer van Tim Schoonheijm (1-2). DUNO kende echter een uitstekend laatste kwartier van de wedstrijd. In de 75ste minuut was het Jansen die de bal binnen kopte na een goed genomen vrije trap van Talsma (2-2) en als klap op de vuurpijl werd het ook nog 3-2, weer stond Talsma aan de basis maar nu was het Grot die doel wist te treffen.

Uitslagen:
Spijkenisse – ARC 0-3
Jodan Boys – AZSV 1-2
Capelle – Zwaluwen 2-0
Rijsoord – FC ‘s-Gravenzande 0-0
Sportlust’46 – Achilles’29 3-1
FC Rijnvogels – Smitshoek 1-1
DHSC – Achilles Veen 2-1
DUNO – SC Feyenoord 3-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD