Volg ons

Hoofdklasse

HOOFDKLASSE A: DHSC blijft koploper na zege op ARC en Sportlust’46 wint topper van AZSV

HOOFDKLASSE A: DHSC blijft koploper na zege op ARC en Sportlust’46 wint topper van AZSV

DHSC wist zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex af te rekenen met ARC (2-1) waardoor het nog altijd de trotse nummer één is bvan de hoofdklasse A. Concurrent Sportlust’46 won de topper tegen het ook uitstekend presterende AZSV (3-2). Hekkensluiter Achilles’29 wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen, nu verloor het thuis van Rijsoord (0-2).

Grote man aan de zijde van DHSC was Christian Gandu. Hij opende in de twintigste minuut de score en verdubbelde deze vroeg in de tweede helft van de wedstrijd (2-0). Tren Drexhage deed in de 51ste minuut nog wel iets terug voor ARC  (2-1) maar dat was onvoldoende op DHSC in de problemen te brengen. Sportlust’46 leek na 64 minuten voetbal op weg naar een eenvoudige middag nadat het door treffers van Martijn Jansen en Rick Wils op 2-0 gekomen was tegen AZSV. Een klein kwartier voor tijd was het echter Martijn Jansen die met een eigen doelpunt de spanning weer terug wist te brengen (2-1). Twee minuten later bracht Mark van er Weijden de marge weer op twee doelpunten (3-1). Het slotakkoord was echter voor Nick van Breugel die de eindstand van 3-2 op het scorebord wist te zetten in de 88ste minuut.

Uitslagen:
Achilles Veen – DUNO 5-0
Achilles’29 – Rijsoord 0-2
Capelle – FC ‘s-Gravenzande 3-3
Smitshoek – Spijkenisse 0-3
Sportlust’46 – AZSV 3-2
FC Rijnvogels – Zwaluwen 2-1
DHSC – ARC 2-1
SC Feyenoord – Jodan Boys 3-1

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse