Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: AZSV laat punten liggen tegen ARC, Sportlust’46 profiteert en DHSC onderuit

Hoofdklasse A: AZSV laat punten liggen tegen ARC, Sportlust’46 profiteert en DHSC onderuit

AZSV blijft lijstaanvoerder in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal, maar het wist de volle winst niet te pakken. Op het eigen sportcomplex werden de punten gedeeld met ARC (1-1). Concurrent Sportlust’46 boekte een zege op Achilles Veen (3-1) en DHSC ging verrassend met 2-1 onderuit bij Zwaluwen.

In Aalten kwam ARC in de zesde minuut van de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Lionel Frederik. In de extra tijd van de eerste helft was het Jardell Kruidbos die de 1-1 op het scorebord wist te plaatsen. Dit bleek later het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn geweest waardoor AZSV dus punten verspeelde in de strijd om de eerste plaats op de ranglijst.

Uitslagen:
AZSV – ARC 1-1
Jodan Boys – Spijkenisse 1-0
SC Feyenoord – FC Rijnvogels 3-0
FC ’s – Gravenzande – Achilles’29 5-0
Rijsoord – Smitshoek 1-0
Sportlust’46 – Achilles Veen 3-1
Zwaluwen – DHSC 2-1
DUNO – Capelle -afgelast-

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse