Volg ons

Tweede Divisie

Honsbeek heeft lak aan gestolen zege bij IJsselmeervogels: ‘Drie punten zijn drie punten’

Honsbeek heeft lak aan gestolen zege bij IJsselmeervogels: ‘Drie punten zijn drie punten’

VVSB beroofde IJsselmeervogels van drie punten, maar daar schaamden de Noordwijkerhouters zich allerminst voor. Na afloop werd er een flink feestje gevierd.

Geluk gehad
,,De ene wedstrijd krijg je te weinig, de andere te veel. Wij hebben vandaag teveel gekregen, maar daar maal ik niet om”, reageerde coach Jack Honsbeek na afloop tegenover FOX Sports. ,,Ik denk dat wij in de eerste helft heel veel geluk hebben gehad, we hadden geen grip op het middenveld, al ging dat in de tweede helft wel beter maar niet goed.”

Dodelijk effectief
Honsbeek zag de Rooien kans op kans verprutsen: ,,Ik denk dat wij in de tweede helft zeer dodelijk en effectief zijn geweest tegen IJsselmeervogels die heel veel kansen moet hebben om een goal te maken.” Zijn humeur was dan ook opperbest: ,,Drie punten zijn drie punten en over drie weken lult niemand meer over deze wedstrijd. Of hij nou verdiend of onverdiend is, hij zal er niet minder door worden gevierd.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie