donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHoge verwachtingen bij Maassluis: "Worden nog sterker"

Hoge verwachtingen bij Maassluis: “Worden nog sterker”

Excelsior Maassluis gaat met nagenoeg dezelfde selectie verder in de Tweede Divisie. Jesse Lub en Adair Veiga Lopes komen over van Westlandia en RVVH. Er gaat wel zeven spelers vertrekken bij de Tricolores, maar daar worden verder geen vervangers voor gehaald.

Geen zorgen over de toekomst

Ron Berveling van het technisch management legt dit uit in AD/Rotterdam. “We kijken altijd eerst naar onze eigen jeugd en als ik zie wat er weer zit aan te komen, maak ik me over de toekomst geen zorgen.” Dit seizoen groeide bijvoorbeeld Ahmad Mendes Moreira hard door tot smaakmaker en Vincent van Dorp speelde vorig seizoen nog in het tweede elftal. Daar verwijst Berveling nu ook naar. “De A1 is kampioen geworden en hetzelfde geldt voor het tweede elftal. De opleidingsteams bevatten spelers met enorm veel potentie, waar we nog veel plezier aan gaan beleven, mits die jongens het geduld kunnen opbrengen om in zichzelf te investeren.”

Geschenk dat selectie bij elkaar blijft

Ondanks het vertrek van onder meer Moreira vindt Berveling dat Excelsior Maassluis nog beter wordt komend seizoen. “Met Lopes hebben we een spits in huis gehaald, die de concurrentie met Kevin Vink wil aangaan. Daan Blij is op de weg terug, van hem verwacht ik veel. Net zoals Dean van Ooijen die weer fit is en Casper Spaan die zich via het beloftenteam gaat terugvechten in de selectie. Voor het overige is het een geschenk dat deze selectie bij elkaar blijft. Er zit nog zoveel potentie in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD