maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHoek-trainer De Nooijer: 'Doelstelling is er in blijven'

Hoek-trainer De Nooijer: ‘Doelstelling is er in blijven’

HSV Hoek maakt in het nieuwe seizoen zijn opwachting in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Trainer/coach Dennis de Nooijer heeft zich als belangrijkste doel gesteld dat de promovendus zich zal handhaven. 

Wennen
,,Doelstelling is er in blijven en niet meer dan dat. We zitten in een sterke competitie. Er zijn grote clubs die al op dat niveau hebben gespeeld en daar moeten wij ook aan wennen”, aldus De Nooijer tegenover de camera van Omroep Zeeland. 

Goede spelers
De trainer/coach, die in het verleden profvoetbal speelde voor onder andere Sparta Rotterdam en sc Heerenveen, is tevreden met de huidige selectie. ,,Ik denk dat we goede spelers hebben. De uitdaging voor Hoek en voor mijzelf  ook wordt om daar een goed elftal van te maken. Ik heb in mijn hoofd natuurlijk best wel een elftal zitten je moet alleen nu even kijken wie daar kunnen spelen.”

Competitie
De Nooijer verwacht veel tegenstand in de Derde Divisie, de exacte sterkte van de competitie is naar zijn zeggen echter moeilijk te bepalen.  ,,Dat is lastig er zijn natuurlijk wel weer spelers weg bij clubs en er komen spelers bij, maar dat is bij ons precies hetzelfde. We kijken het eerste half jaar wel hoe sterk de competitie is. Ik kan dat nu moeilijk inschatten”, besluit de trainer zijn verhaal tegenover de voornoemde regionale website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD