donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHoek stunt in Katwijk tegen Quick Boys en ASWH knokt zich terug...

Hoek stunt in Katwijk tegen Quick Boys en ASWH knokt zich terug tegen Jong FC Groningen

Quick Boys liet zaterdagmiddag dure punten liggen in de strijd om de titel. De ploeg uit Katwijk ging op eigen veld onderuit tegen de nummer drie Hoek (1-2). De achterstand van Quick Boys op koploper Noordwijk liep daardoor op naar vijf punten. Winnaar Hoek staat nu derde met slechts één punt achterstand op de nummer twee. ASWH wist een achterstand van twee treffers om te buigen naar een puntendeling tegen Jong FC Groningen (2-2).

Quick Boys – Hoek
Het was verrassend genoegd dat Hoek aan de leiding kwam in Katwijk. In de 27ste minuut kopte Kim van den Bergh de bal in het net van de tegenstander (0-1). Voor de pauze kreeg Quick Boys weer een dreun te verwerken. Een voorzet van de rechterzijde van het veld door Rik Impens werd binnengekopt door Gert Jan van Leiden (0-2). In de 66ste minuut kwam de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd op het moment dat Bert Steltenpool de 1-2 wist te maken. Even daarvoor had De Jager het nagelaten om de beslissende 0-3 te maken toen hij oog in oog kwam te staan met de doelman van Quick Boys. De thuisploeg slaagde er vervolgens niet meer in om de doelman nogmaals te verrassen waardoor het na iets meer dan negentig minuten spelen met lege handen stond.

ASWH – Jong Groningen
Het beloftenteam uit Groningen kwam na drie minuten spelen aan de leiding. Een hard schot van afstand verdween via de onderkant van de lat in het doel, de treffer kwam op naam van Matthijs Hardijk (0-1). Zestien minuten later stond het al 0-2, Tim Freriks was de gevierde man aan de zijde van de Groningse formatie. ASWH wenste echter niet op te geven en in de 21ste minuut was daar dan toch de aansluitingstreffer. Een hoekschop van Mels van Driel draaide binnen bij de tweede paal (1-2). Daar bleef het wat betreft de thuisploeg niet bij, in de 55ste minuut bepaalde Peter Verhoeve de eindstand op 2-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD