Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Hoek stijgt door zege op FC Lisse naar tweede plaats, overwinningen voor ASWH en ODIN’59

Hoek stijgt door zege op FC Lisse naar tweede plaats, overwinningen voor ASWH en ODIN’59

Hoek is de nieuwe nummer twee van de Derde Divisie. De ploeg wist op eigen veld af te rekenen met FC Lisse en zag concurrent DVS’33 onderuit gaan tegen Noordwijk. ODIN’59 won nipt van DOVO (1-0) en met dezelfde cijfers kon ook ASWH huiswaarts keren na het duel met SteDoCo (0-1). VVOG en Harkemase Boys kwamen niet tot scoren (0-0). 

Hoek – Lisse
In de 27ste minuut kwam Hoek aan de leiding. Ruben de Jager reageerde attent nadat een schot van Impens eerst op de paal terechtkwam (1-0). Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd deze beslist toen Tiebosch zijn ploeggenoot Kyle Doesburg en laatstgenoemde doel trof (2-0).

ODIN’59 – DOVO
Jeffrey Klijbroek opende de score in het voordeel van de thuisploeg. Zijn afstandsschot verdween achter de doelman van DOVO (1-0). De ploeg uit Veenendaal eindigde de wedstrijd met tien man. Lars Middelwijkkreeg in de 82ste minuut de rode kaart van de dienstdoende arbiter.

SteDoCo – ASWH
De tweede helft was pas één minuut oud toen Ismail Yildirim de bal binnen kon werken na een goede combinatie met Nick Slotboom (0-1).

VVOG – Harkemase Boys 0-0

 

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag