Volg ons

Derde Divisie

Hoek geeft zich nog niet gewonnen tegen VVSB: ‘We zijn nog in leven’

Hoek geeft zich nog niet gewonnen tegen VVSB: ‘We zijn nog in leven’

Hoek speelde een teleurstellende eerste helft woensdag tegen VVSB, maar liet na rust alsnog haar ware gezicht zien. Het heen duel eindigde in 2-3.

De Zeeuwse derdedivisionist gelooft dan nog in haar kansen bij de return in Noordwijkerhout. Jonathan Constansia in de PZC: ,,Als wij ons niveau halen, kunnen we VVSB verslaan. Het is geen slechte ploeg, maar wij hebben pas na rust laten zien wat we kunnen.”

Trainer Hugo Vandenheede voegt eraan toe: ,,Na die slechte eerste helft hebben we er weer een wedstrijd van gemaakt. Met deze stand is alles nog mogelijk, we zijn nog steeds in leven. In voetbal kan alles, als je er maar in gelooft.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie