Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Hoek blijft door zege in het spoor van koplopers, Harkemase Boys verslaat De Dijk

Hoek blijft door zege in het spoor van koplopers, Harkemase Boys verslaat De Dijk

Hoek is nog altijd de trotse nummer vier van de Derde Divisie. De promovendus wist zaterdagavond drie punten te pakken tegen SJC (1-2). Harkemase Boys won de uitwedstrijd tegen De Dijk (1-4).

SJC – Hoek
Hoek kende een uitstekende start van de wedstrijd, na twee minuten spelen opende Fabian Wilson namelijk al de score in het voordeel van de bezoekers (0-1). Lang kon Hoek daar alleen niet van genieten want enkele minuten later kwam SJC weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mike van Toor (1-1).  Nog binnen het half uur werd al de derde treffer van de avond gemaakt. Kyle Doesburg was goed voor zijn tiende van het seizoen (1-2). Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Impens vanaf de strafschopstip de mogelijkheid om het duel in het slot te gooien, hij miste echter de penalty. Hoek pakte ondanks dat toch de drie punten.

De gemiste strafschop van Impens

De Dijk – Harkemase Boys
Noureddine Boutzamar opende in de achttiende minuut op bijzonder fraaie wijze de score in Amsterdam. Een vrije trap van hem betekende de 0-1 voor Harkemase Boys. In de tweede helft kwam de thuisploeg terug nadat Kubilay Koylu het net van de tegenstander wist te vinden (1-1). In het laatste half uur maakte Harkemase Boys echter het verschil. Doelpunten van Henny Bouius, Berwout Beimers en  Johnny de Vries betekende een 1-4 overwinning.

De fantastische openingstreffer van Boutzamar

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag