Volg ons
Daan Blij Excelsior Maassluis

Eerste Divisie

HHC’er Zarbaf op proef bij Go Ahead Eagles

HHC’er Zarbaf op proef bij Go Ahead Eagles

Hamid Zarbaf is deze week op proef bij Go Ahead Eagles. De verdediger van HHC Hardenberg mag zijn kwaliteiten tonen aan de clubleiding en technische staf, meldt De Stentor.

Versterken
De 27-jarige geboren Iraniër sinds 2015 voor HHC. Daarvoor kwam hij uit voor Rohda Raalte, CSV Apeldoorn, Koninklijke UD en sv Helios. Go Ahead Eagles is bezig haar selectie deze winterstop flink te versterken. Eerder huurde het al Levi Opdam van AZ en Robin Buwalda van NEC.

Vaste waarde
Zarbaf is een vaste waarde bij de Hardenbergers. Sinds zijn komst naar HHC miste hij slechts sporadisch een wedstrijd. Opvallend is bovendien dat de verdediger in de eerste seizoenshelft in de vijftien duels waarin hij uitkwam geen enkele gele kaart incasseerde.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie