maandag, augustus 15, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieHHC wil op 6 oktober nieuwe voorzitter presenteren, Arend Jan Veurink ligt...

HHC wil op 6 oktober nieuwe voorzitter presenteren, Arend Jan Veurink ligt op pole-position

HHC Hardenberg kan op zoek naar een nieuwe voorzitter. De geplaagde club heeft slechts een punt behaald uit drie duels en speelt zaterdag in Haarlem bij HFC.

Voorzitter Bert Beun was zeven jaar de preses in Hardenberg. Hij stopt en op de ledenvergadering van 6 oktober valt de beslissing wie zijn opvolger wordt. Arend Jan Veurink is de voornaamste kandidaat.

Beun telt inmiddels 57 lentes en zegt ,,De afgelopen zeven jaar zie ik als een periode waarin HHC Hardenberg zich op alle terreinen heeft doorontwikkeld. We hebben vele sportieve hoogtepunten mogen beleven in de hele breedte van de vereniging. De verbondenheid van leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters is nog sterker geworden. Daar ben ik, met het hele bestuur, trots op. Mijn gevoel voor HHC Hardenberg zal zeker niet minder worden.’’

De 45-jarige Veurink ziet wel wat in de zware erfenis: ,,Het is een eer om voorgedragen te worden als voorzitter van HHC Hardenberg. Sinds mijn zevende ben ik al lid van deze prachtige en gezellige vereniging. Het eerst elftal speelt steeds met meer jongens van buitenaf en er is ogenschijnlijk minder ruimte voor de eigen jeugd. Daar kan niet iedereen zich in vinden. Nu is dat minder een issue, omdat ons eerste elftal inmiddels echt uitstraling heeft gekregen. HHC is een club die zich kenmerkt door de gezelligheid, het plezier dat de leden hebben en de vriendschappen die ontstaan. Ik vind het prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS