dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC-verdediger Fatima: 'In de eerste helft speelden we sprankelend voetbal tegen Spakenburg'

HHC-verdediger Fatima: ‘In de eerste helft speelden we sprankelend voetbal tegen Spakenburg’

Serge Fatima beleefde zaterdag een uitstekende middag in het shirt van HHC Hardenberg. Zijn ploeg wist niet alleen met grote cijfers af te rekenen met Spakenburg (6-1), maar de van ONS Sneek afkomstige verdediger nam ook nog eens één van de treffers voor zijn rekening. De doelpuntenmaker was van mening dat zijn ploeg zaterdag bij vlagen sprankelend voetbal speelde op het eigen sportpark. 

Sprankelend
Na 45 minuten spelen was de ruststand 1-0 in het voordeel van HHC Hardenberg, Fatima was van mening dat dit niet een juiste weergave was van wat er in de eerste helft van de wedstrijd gebeurde. ,,Het was voor ons een mooie wedstrijd. Voor de start van het duel werd door ons al tegen elkaar gezegd dat er hier voor de tegenstander niets te halen zou zijn. Je zag dat wij gelijk controle over de wedstrijd hadden, maar wij wisten de kansen in de eerste helft niet af te maken. Het toen al wel 4-0 of misschien wel 5-0 kunnen zijn. Zonder overdrijven vond ik dat we in de eerste helft echt sprankelend voetbal speelden. In de tweede helft waren wij iets slordiger en kreeg Spakenburg wat kansen. Uiteindelijk waren wij zeer effectief en wisten er zes te maken. Ik maakte er één met het hoofd. Ik was al lang op zoek naar een doelpunt, ik kreeg vaak kansen bij hoekschoppen, maar had steeds pech. Gelukkig zit de eerste er nu in en ik ga er vanuit dat het niet de laatste van het seizoen zal zijn”, aldus Fatima tegenover Voetbal247.

Titelkandidaten
HHC Hardenberg bezet nu de vierde plaats in de Tweede Divisie, dit met slechts één punt achterstand op koploper IJsselmeervogels. Een uitstekende prestatie mede gezien het wedstrijdprogramma van de ploeg. ,,Wij zijn het seizoen redelijk goed gestart met negen punten uit vier wedstrijden. Dat is niet slecht als je in deze duels al tegen twee titelkandidaten speelde. Wij hebben een team dat in staat moet zijn om mee te doen in de top zes van de competitie. We hebben een hechte groep die echt voor elkaar door het vuur gaat en op iedere positie is er voldoende concurrentie.”

Hoger niveau
In de zomer maakte Fatima de overstap van ONS Sneek naar HHC Hardenberg, een beslissing waar hij tot dusver geen spijt van heeft. ,,Persoonlijk is dit voor mij een goede stap geweest om van ONS Sneek te verkassen naar HHC Hardenberg. Het is echt een nette club waar alles erg goed geregeld is. Ik ben echt goed opgevangen door de technische staf en de jongens in het team. Je merkt aan alles dat het wat professioneler is dan ik gewend was. Over mijn eigen prestaties ben ik nog niet helemaal tevreden, ik ben altijd kritisch over mijn spel. Door te praten met ervaren speler kan ik mezelf verbeteren. Je merkt hier dat het niveau wat hoger is dan in de Derde Divisie, alles gaat sneller en fouten worden nu sneller afgestraft.”

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD