maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlClubsACVHHC neemt Saber Hendriks over van ACV

HHC neemt Saber Hendriks over van ACV

Saber Hendriks speelt volgend seizoen voor HHC Hardenberg. De 25-jarige aanvaller komt over van ACV, waar hij bezig was aan zijn tweede seizoen.

Kopsterk
HHC stelt in haar statement Hendriks als links- of rechtsbuiten te halen. Bij ACV speelt de aanvaller vooral als spits: ,,Ik ben een lange spits. Kopsterk. En ik probeer zoveel mogelijk diepgang in het spel te houden, maar kan ook zeker als aanspeelpunt fungeren en mijzelf sterk maken. En bijvoorbeeld een actie maker aan de zijlijn en een voorzet geven. Een veelzijdige speler.” Hendriks speelde eerder voor Klazienaveen en vv Emmen.

Van der Heide

Opsteker voor ACV was wel dat Marco van der Heide afgelopen week bij de technische commissie aangaf ook volgend seizoen voor de Asser derdedivisionist uit te zullen komen. De creatieve aanvaller gaat daarmee zijn tweede seizoen in. Van der Heide schopte het eerder tot prof bij Cambuur Leeuwarden, maar moest in 2013 stoppen na aanhoudende hoofdpijnklachten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD