Volg ons
Joseph Oosting HHC Hardenberg

Tweede Divisie

“HHC mist gewoon een bepaalde kwaliteit voor Tweede Divisie”

“HHC mist gewoon een bepaalde kwaliteit voor Tweede Divisie”

HHC Hardenberg is na negen wedstrijden nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Tweede Divisie. Bij Excelsior Maassluis werd met 3-0 verloren, waardoor de ploeg met drie punten op de teller laatste blijft staan. Trainer Joseph Oosting trekt inmiddels een duidelijke conclusie.

Niemand die het verschil kan maken

“We spelen in de Tweede Divisie en daarvoor missen we gewoon een bepaalde kwaliteit”, bekende de oefenmeester voor de camera van HHC TV. “Zodra er voorin spelers aan banden worden gelegd, hebben we niemand die het verschil kan maken. Het zelfvertrouwen neemt daarnaast ook per wedstrijd af. We moeten keihard blijven werken, vasthouden aan je visie en manier van trainen. Iedere training en wedstrijd probeer ik dat aan te geven. Als er iemand hier van baalt ben ik het, want ik ben een absolute winnaar. Dit is voor mij als trainer nieuw, maar we zitten in zo’n fase. En dan wordt het een mentale kwestie.”

Bekijk het volledige interview met Joseph Oosting

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie