dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie"HHC mist gewoon een bepaalde kwaliteit voor Tweede Divisie"

“HHC mist gewoon een bepaalde kwaliteit voor Tweede Divisie”

HHC Hardenberg is na negen wedstrijden nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Tweede Divisie. Bij Excelsior Maassluis werd met 3-0 verloren, waardoor de ploeg met drie punten op de teller laatste blijft staan. Trainer Joseph Oosting trekt inmiddels een duidelijke conclusie.

Niemand die het verschil kan maken

“We spelen in de Tweede Divisie en daarvoor missen we gewoon een bepaalde kwaliteit”, bekende de oefenmeester voor de camera van HHC TV. “Zodra er voorin spelers aan banden worden gelegd, hebben we niemand die het verschil kan maken. Het zelfvertrouwen neemt daarnaast ook per wedstrijd af. We moeten keihard blijven werken, vasthouden aan je visie en manier van trainen. Iedere training en wedstrijd probeer ik dat aan te geven. Als er iemand hier van baalt ben ik het, want ik ben een absolute winnaar. Dit is voor mij als trainer nieuw, maar we zitten in zo’n fase. En dan wordt het een mentale kwestie.”

Bekijk het volledige interview met Joseph Oosting

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD