dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergHHC Hardenberg versterkt zich met TEC-verdediger: 'Die uitzonderlijke sfeer bleef mij vooral...

HHC Hardenberg versterkt zich met TEC-verdediger: ‘Die uitzonderlijke sfeer bleef mij vooral bij’

Joël Beukhof speelt komend seizoen wederom zijn wedstrijden in de Tweede Divisie, het shirt van T.E.C. ruilt hij echter in voor dat van HHC Hardenberg. De verdediger kiest naar zijn zeggen voor laatstgenoemde club vanwege het goede gevoel dat hij overhield aan de gesprekken met mensen van de vereniging en de recente positieve ervaring die hij had toen hij met T.E.C. een uitwedstrijd speelde in Hardenberg.

De verdediger sprak voor hij zijn beslissing nam met de trainers en de voorzitter van de vereniging. ,,Ik kwam recent in contact met Pascal Diender, de assistent-trainer van HHC Hardenberg en toen is het balletje eigenlijk gaan rollen. Vervolgens ben ik op gesprek geweest bij Gert Heerkes waardoor ik een beter beeld kreeg van de club. Een week later maakte ik kennis met trainer Bert van Hunenstijn op het sportpark van HHC Hardenberg en kreeg daardoor een goed beeld van de manier van spelen van het team en dat sprak mij erg aan. Daarnaast was er nog een gesprek met de voorzitter. Het plan en het vertrouwen die men mij gaf voelde goed waardoor ik er naar uit kijk om komend seizoen te spelen voor HHC Hardenberg”, aldus Beukhof tegenover Voetbal247.nl

Recent was Beukhof op bezoek met de ploeg uit Tiel bij zijn nieuwe vereniging. Deze positieve ervaring speelde zeker mee met zijn beslissing om te kiezen voor HHC. ,,Vorig jaar speelde ik met TEC een wedstrijd tegen HHC Hardenberg en toen stond ik er echt van te kijken hoeveel supporters er langs de lijn stonden en dat ze de hele wedstrijd bleven zingen. Wij verloren er helaas met 2-1 maar die uitzonderlijke sfeer bleef mij vooral bij en ook hoe goed het complex was en is van de vereniging.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD