zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg krijgt mogelijk meer versterkingen

HHC Hardenberg krijgt mogelijk meer versterkingen

HHC Hardenberg bereikte afgelopen week een principe-akkoord met FC Emmen over de komst van zowel Junior Albertus en Derian Reinders. Het duo komt voor een halfjaar over van de Jupiler League-club en dat stemt Gert Jan Karsten tevreden. Toch kan hij niet uitsluiten dat er nog meer spelers naar Hardenberg zullen komen.

Karsten lovend over nieuwkomers

In gesprek met HHC TV reageerde Karsten op het nieuws met betrekking tot de nieuwe aanwinsten. “Het zijn allebei aanvallers, allebei jongens vanuit de BVO, allebei een geweldige achtergrond, allebei doelpuntenmakers met wat snelheid en fysieke kracht en daardoor krijgen we voorin wat meer mogelijkheden. Je ziet dat HHC kwetsbaar geweest is in de breedte voorin met alle blessures en ellende die we gehad hebben. Dan is het mooi dat je nu de gelegenheid hebt om daar iets in te doen”, sprak Karsten zich lovend uit.

Mogelijk meer versterkingen op komst

Of er nog meer versterkingen komen sluit de oefenmeester niet uit. “Maar er zullen niet nog drie of vier spelers komen. Op dat moment denk ik dat we met deze twee in ieder geval voorin het belangrijkste bereikt hebben. Dat is meer keus, meer concurrentie. Wat er nog meer gaat gebeuren, zou je eigenlijk bij het bestuur neer moeten leggen”, besluit Karsten.

Bekijk het volledig interview met Gert Jan Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD