Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

HHC Hardenberg krijgt mogelijk meer versterkingen

HHC Hardenberg krijgt mogelijk meer versterkingen

HHC Hardenberg bereikte afgelopen week een principe-akkoord met FC Emmen over de komst van zowel Junior Albertus en Derian Reinders. Het duo komt voor een halfjaar over van de Jupiler League-club en dat stemt Gert Jan Karsten tevreden. Toch kan hij niet uitsluiten dat er nog meer spelers naar Hardenberg zullen komen.

Karsten lovend over nieuwkomers

In gesprek met HHC TV reageerde Karsten op het nieuws met betrekking tot de nieuwe aanwinsten. “Het zijn allebei aanvallers, allebei jongens vanuit de BVO, allebei een geweldige achtergrond, allebei doelpuntenmakers met wat snelheid en fysieke kracht en daardoor krijgen we voorin wat meer mogelijkheden. Je ziet dat HHC kwetsbaar geweest is in de breedte voorin met alle blessures en ellende die we gehad hebben. Dan is het mooi dat je nu de gelegenheid hebt om daar iets in te doen”, sprak Karsten zich lovend uit.

Mogelijk meer versterkingen op komst

Of er nog meer versterkingen komen sluit de oefenmeester niet uit. “Maar er zullen niet nog drie of vier spelers komen. Op dat moment denk ik dat we met deze twee in ieder geval voorin het belangrijkste bereikt hebben. Dat is meer keus, meer concurrentie. Wat er nog meer gaat gebeuren, zou je eigenlijk bij het bestuur neer moeten leggen”, besluit Karsten.

Bekijk het volledig interview met Gert Jan Karsten

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie