Volg ons

BVV Barendrecht

HHC Hardenberg en Rijnsburgse Boys pakken drie punten, FC Lienden weer onderuit

HHC Hardenberg en Rijnsburgse Boys pakken drie punten, FC Lienden weer onderuit

HHC Hardenberg en Rijnsburgse Boys beleefden beiden een vrij eenvoudige middag. Eerstgenoemde ploeg won de uitwedstrijd van Barendrecht (0-4) en de ploeg uit Rijnsburg had thuis weinig moeite met VVSB (4-0). FC Lienden verloor voor de vierde keer op rij, nu was Scheveningen te sterk (2-3), dit mede door een treffer in de blessuretijd.

Barendrecht – HHC Hardenberg
De gasten kwamen uitstekend uit de startblokken. Vanuit een hoekschop kreeg Rick Hemmink in de zesde minuut van de wedstrijd de bal voor zijn voeten en kon vervolgens vrij binnen schieten (0-1). In de 26ste minuut was er weer gejuich te horen in Barendrecht, maar wederom was het de uitploeg die wist te scoren. Een mooie combinatie tussen Rob van der Leij en Sargon Gouriye resulteerde in een treffer van laatstgenoemde (0-2). Nog voor de pauze werd het 0-3 en weer was het Gouriye die doelman Nick van der Ploeg wist te passeren. In de tweede helft maakte Gouriye zijn hattrick compleet (0-4).

FC Lienden – Scheveningen
In de eerste helft wist geen van de ploegen tot score te komen. In de tweede helft was dat helemaal anders. Levi Schwiebbe opende de score in het voordeel van Scheveningen. Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd maakte Milaf Intezar de 1-1. Daar kon me niet al te lang van genieten want twee minuten later was Joël Donald goed voor de 1-2. Vijf minuten voor tijd leek FC Lienden toch een punt over te houden aan het duel toen Mo Bendadi de 2-2 maakte. In de blessuretijd wisten de gasten echter alsnog de drie punten binnen te slepen door Donald.

Rijnsburgse Boys – VVSB
In de veertiende minuut kwam Rijnsburgse Boys op voorsprong. Joël Tillema kapte Tomas Arroyo uit en schoot raak (1-0). Nog binnen het half uur wist Rijnsburgse Boys het verschil te vergroten. Tillema was ook verantwoordelijk voor de 2-0. Even later, in de 27ste minuut leek een goed resultaat voor VVSB al onmogelijk te zijn. Parami tekende toen al voor de 3-0. In de tweede helft wist de thuisploeg nog één keer te scoren. nu was het Bram Ros die de eindstand bepaalde op 4-0.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht