Volg ons

Tweede Divisie

HHC geeft niet thuis bij Jong Sparta

HHC geeft niet thuis bij Jong Sparta

HHC Hardenberg heeft op bezoek bij Jong Sparta een harde nederlaag geleden. De Rotterdamse beloften wonnen met 3-0.

Rens van Benthem dacht al na een minuut te scoren, maar hij deed dat volgens de arbitrage in buitenspelpositie. De treffer van Ayoub Boukhari enkele minuten later voor Jong Sparta telde wel: 1-0. Binnen het half uur keek de ploeg van coach Gert Jan Karsten zelfs tegen een 2-0 achterstand aan. Doelpuntenmaker was, zoals wel vaker de afgelopen weken, Halil Dervisoglu.

Dat Karsten zwaar ontevreden was over het spel van zijn ploeg voor de pauze bleek wel uit de twee wissels uit rust: Dérian Reinders en Vincent Schmidt vervingen Sargon Gouriye en Tiemen van Hezel. Veel hielp het HHC niet. Namens Jong Sparta bepaalde Dervisoglu de eindstand enkele minuten voor tijd op 3-0. Daarmee lijken de Kasteelbewoners een gaatje te hebben geslagen naar de concurrentie in de strijd om lijfsbehoud.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie