Volg ons

Tweede Divisie

Corona haalt ook streep door Kozakken Boys- HFC: ‘Dit is in gezamenlijk overleg besloten’

Corona haalt ook streep door Kozakken Boys- HFC: ‘Dit is in gezamenlijk overleg besloten’

Afgelopen week kwam HFC niet in actie tegen Noordwijk omdat er een coronageval in de selectie was. Zaterdag ligt ook het duel bij Kozakken Boys eruit. Trainer Gertjan Tamerus tegenover Voetbal247.nl: ,,We hebben een grote selectie. Ook spelers van zaterdag-1 en Onder-21 maken daar deel van uit. Daar zijn een paar spelers positief getest op corona. Ook zitten er spelers thuis vanwege coronagevallen op het werk. Die spelers zijn hier bijna allemaal met elkaar in aanraking geweest.”

Gezamenlijk overleg
Commissaris selectievoetbal Sander Vink stond de afgelopen dagen in contact met de KNVB en met ‘het bevriende’ Kozakken Boys. ,,Gezamenlijk hebben we besloten om niet te spelen. Er is te veel risico’s voor de spelers, staf en vrijwilligers rond het eerste elftal. Ons Onder-21 elftal zit zelfs tot en met maandag in quarantaine. En er zijn niet alleen spelers met verschijnselen, maar ook een vriendin van een speler en een huisgenoot van een selectielid zijn besmet. Tevens vertonen de ouders van een speler ziekteverschijnselen.”

Onder-21
Eerder vandaag werd al bekend dat de duels van HFC-zaterdag-1, dat uitkomt in de derde klasse, en Onder-21 niet door gingen.  Ook de trainingen van zaterdag-1 en Onder-21 waren op dat moment al afgelast.In de middag kwam de gezamenlijke uitslag, die geen verrassing was.

zzp-boekhouder-amsterdam

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie