zondag, oktober 17, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieHFC weet Sietse Brandsma uit klauwen van het voetbalgrootkapitaal te houden

HFC weet Sietse Brandsma uit klauwen van het voetbalgrootkapitaal te houden

Koninklijke HFC heeft uitstekende zaken gedaan en Sietse Brandsma voor een extra seizoen vastgelegd. De huidige topscorer van de Tweede Divisie kwam twee jaar geleden over van Odin’59 en vestigde dit seizoen de aandacht op zich. Hij scoorde zes maal voor de competitie.

De aanvaller werd nauwlettend gevolgd door meerdere clubs uit de Tweede Divisie. Sander Vink is de technische man bij de Koninklijke. ,,We hebben twee gesprekken met Sietse gehad. De eerste dateert al van een paar weken geleden. In de voetbalwereld-van-nu moet je er veel sneller bij zijn dan in het verleden. We zijn aan het bouwen aan een nieuw geraamte voor het eerste elftal nadat in het verleden veel spelers van HFC de stap naar elders hebben gemaakt.’’

Hij vervolgt: ,,Sietse heeft het naar zijn zin. De trainer heeft veel vertrouwen in hem en ook Gertjan staat volgend seizoen voor de groep want ook zijn verbintenis loopt nog een seizoen door.’’

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD